Lisätarvikkeita Apple-laitteillesi

Monilta meistä löytyy kotoa ja työpaikalta useampiakin Applen laitteita, tärkeimpinä puhelimet, iPadit ja Mac-koneet. Vaikka laitteet helpottavat arkea jo itsessään, voit viedä niiden hyödyn ja ilon vielä aivan uudelle tasolle erilaisilla lisätarvikkeilla.

Suojaa laitteesi lisävarusteilla

Laitteesta kuin laitteesta kannattaa pitää hyvää huolta, sillä kosteutta ja kolhuja on huolellisimmankin käyttäjän vaikeata täysin välttää. Onneksi voit maksimoida laitteidesi eliniän muutamilla näppärillä hankinnoilla.

Puhelimen suojaat naarmuilta ja isommiltakin iskuilta suojakuorella tai -kotelolla sekä näytönsuojalla. Kovien kolhujen lisäksi ne suojaavat luuriasi myös pölyltä, lialta ja vedeltä. Puhelimen lisäksi tabletti ja läppärikin kaipaavat suojavarusteita etenkin liikuteltaessa.

Yksi mainio keino Apple-tuotteidesi turvaamiseksi ovat myös erilaiset telineet ja jalustat. Ne pitävät laitteen paikallaan niin automatkalla kuin etäpalaverissa. Myös kehosi kiittää, kun et joudu pitämään laitetta jatkuvasti käsissäsi tai sylissäsi.

Tee arjesta parempaa

Applen laitteet tuovat arkeesi hyötyä ja huvia, ja lisätarvikkeilla teet esimerkiksi musiikin kuuntelemisesta ja pelaamisesta vieläkin hauskempaa. Langattomat kuulokkeet korvilla arki sujuu mukavasti ja lempimusiikkisi tai vaikkapa podcastisi tahdittamana. Kaiutin vastaa musiikista niin kotona kuin piknikillä. Lenkille taas voit ottaa mukaan Apple Watch -älykellosi tai sujauttaa puhelimen sille suunniteltuun urheilurannekkeeseen.

Lisävarusteet sisältävät myös erilaisia latureita, joilla pidät laitteesi aina toimintavalmiudessa. Älä unohda myöskään kaapeleita, joilla liität laitteita näppärästi toisiinsa tai vaikkapa autoon. Klikkaa tästä ja tsekkaa koko lisätarvikkeiden valtava kirjo.